To Rustne Herrer - Hvis helsa holder

Torsdag 3. august kl 20.30. Ope gard frå kl 18.00

Ole Paus og Jonas Fjeld feirer 20-årsjubileum som To Rustne Herrer. Mykje har skjedd sidan 1996. I 2017 er verda høgteknologisk, men To Rustne Herrer let seg ikkje skremme av alt det nye. Det viktigaste er at ein sjølv, og ikkje telefonen har fullt batteri. At helsa held!

Kvar for seg har dei sunge seg inn i den norske folkesjela. Og dei har båe fått stadfesta posisjonen sin som låtskrivere i «Hver gang vi møtes» på TV2.

Ole Paus har medvirka på heile 42 plateutgjevingar, og han vart i 2015 innlemma i Rockheims Hall Of Fame. Jonas Fjeld har siden 1972 lagt bak seg ein omfattande produksjon både som plateartist og som turnerande spellemann.

Velkome til ein strålande kveld med To Rustne Herrer som ønskjer å røre, få deg til å le, gråte og klaske hendene saman i rein begeistring - hvis helsa holder.

Billett kr 490,-. Nummererte plasser.

Matbord frå Rudi-grillen

Torsdag 3. august, kl. 20:30
Ope gard frå kl 18.00

To Rustne Herrer - Hvis helsa holder

Billett kr 490,-

Kjøp billett

Kontakt oss

Mob 913 85 388
oystein@rudigard.no

Rudi Gard
2647 Sør-fron

 

 LAST NED PROGRAMMET
Lavende saker 2017

"Gode fellesarenaer blir stadig viktigere - på Rudi er det gode felles opplevelser på rekke og rad!"

Adm. direktør Bjarne Slapgard, Gudbrandsdal Energi

 

"Tusen takk for heilt uslåeleg mottaking. Veret var bra, den nye scena var topp og publikum var i tillegg til å vera i hopetal veldig trivelege dei også. Det vart ei kort men god vitjing i Gudbrandsdalen. Vonar at denne musikken kan vera velkomne i dei trakter også ein annan gong. "

Beste helsing Odd Nordstoga