Peer Gynt-middag

Måndag 7. august kl 17.00

Det er Peer Gynt-tid, og denne kvelden er det konsert i Sør-Fron Kyrkje. Kva med å utvide kvelden med ei god matoppleving i tillegg?

Menyen er inspirert av bukkerittet, og ingrediensane er henta frå Peer Gynt sitt rike; Reinsdyrfilet med blåbærsaus, ovnsbakte mandelpoteter frå Tromsnes i Fåvang, godt tilbehør, og dessert med jordbær frå Kaurstad-bonden i Ringebu!

Og middagen blir servert i omgivelser der til og med Peer sjølv kunne finne på å dukke opp.

Peer Gynt middag kr 590,-.

Peer på bukken

Måndag 7. august, kl. 17:00

Peer Gynt-middag

Billett kr 590,-

Kjøp billett

Kontakt oss

Mob 913 85 388
oystein@rudigard.no

Rudi Gard
2647 Sør-fron

 

 LAST NED PROGRAMMET
Lavende saker 2017

"Sør-Fron kommune er stolte over kulturarven vår og det rike og breie kulturlivet i bygda vår. Vi er glade for at Rudi Gard står for ein svært viktig og unik del av dette."

Ordfører Ole Tvete Muriteigen, Sør-Fron Kommune

 

"Rudi Gard er en av gledene ved å ha hytte i Fronsfjellet. Rett som det er, ilegger vi opp fjellturene slik at vi får med oss godbiter i programmet. For en som lever og virker i hovedstadens kulturbås, gjør det godt å møte livet sett fra låven på Rudi. Man blir takknemlig for at noen tar et slikt kraftak så skikkelig og generøst. Jeg har hatt med meg utenlandske gjester på Rudi, og de snakker om opplevelsen flere år etterpå. Og er du på Rudi når den mjuke sommerkveldsola synger nedetter dalen, er det så vakkert at det nesten gjør vondt." 

Carl Henrik Grøndahl, Programredaktør NRK Drama