Stein Torleif Bjella

Laurdag 26. august kl 20.30. Ope gard frå kl 18.00

Hausten 2016 kom «Gode Liv», som er fjerde albumet til Bjella. Plata innkasserte tre Spellemanns-nominasjonar og glitrande kritikkar frå eit samla pressekorps. Endeleg er han heime, og visekunstnaren frå Ål leverer som aldri før. Stein Torleif Bjella slo gjennom som artist med solodebuten
«Heidersmenn» i 2009.

Oppfølgeren «Vonde Visu» vart, om mogleg, enda bedre motteke enn debuten. Den sørga for både Spellemannpris, røysenprisen, Bendiksenprisen og Kulturprisen for Ål kommune. «Heim for å døy» avslutta trilogien i 2013, og resulterte i Edvardprisen i klassa «Tekst og musikk.» Også Det Norske Teatret har vorte fengsla av Bjellas låtunivers, og forestillingen «Kan nokon gripe inn» har gått for fulle hus på hovudscena våren 2017. 

Med heiderstittelen «Vår tids Prøysen» er mykje sagt om Stein Torleif Bjella. Han står fjellstøtt i det norske musikklandskapet, og er etablert som heilstøpt liveartist. På små, intime klubbscener så vel som på landets aller største festivalscener.

www.steintorleifbjella.no 

Billett kr 490,-. Nummererte plasser.

Tranchérmeny på Rudi-vis

Laurdag 26. august, kl. 20:30
Ope gard frå kl 18.00

Stein Torleif Bjella

Billett kr 490,-

Kjøp billett

Kontakt oss

Mob 913 85 388
oystein@rudigard.no

Rudi Gard
2647 Sør-fron

 

 LAST NED PROGRAMMET
Lavende saker 2017

Takk for tilskipinga av ein herleg konsert i eit fantastisk gardstun. Dette som døkk er i ferd med å få til er mest ikkje til å tru ! Nok ein gong takk for storarta innsats for bygdelivet!
Helsing frå andre sida av Rondom

 

"Rudi Gard er en av gledene ved å ha hytte i Fronsfjellet. Rett som det er, ilegger vi opp fjellturene slik at vi får med oss godbiter i programmet. For en som lever og virker i hovedstadens kulturbås, gjør det godt å møte livet sett fra låven på Rudi. Man blir takknemlig for at noen tar et slikt kraftak så skikkelig og generøst. Jeg har hatt med meg utenlandske gjester på Rudi, og de snakker om opplevelsen flere år etterpå. Og er du på Rudi når den mjuke sommerkveldsola synger nedetter dalen, er det så vakkert at det nesten gjør vondt." 

Carl Henrik Grøndahl, Programredaktør NRK Drama