Våronnfest med kål, øl og Rock n' roll!

Laurdag 3. juni Frå kl 18.00

Våronna er ei travel tid, og i kveld inviterer vi alle til å feire velgjort arbeid! Vi gjer dette i samarbeid med Bondelag, Småbrukarlag, Skogeigarlag og Næringsforening i Midtdalen. Det blir eit yrande liv i tun og låver på Rudi denne kvelden. God mat og drikke, håndverk, underhaldning frå «Stand-up stubben», småforedrag, hestekjøring og meir til.

Kål er skikkeleg våronnkost, og kokka på Rudi er klar med dalens største kålgryte.


«Ingen kan bli erklært umyndig dersom han er vettug, hestefør og ølfør». Det seier Gulatingslova, og dette gjeld også i 2017! Håndverksbrygging
av øl er i vinden, og du kan smake, samanlikne og diskutere med øl-interesserte og bryggmestere frå fleire av dalens lokalbryggeri. 

Utpå kvelden går lokale rockere i bandet Supersonic på scena. Det blir alltid stor stemning når dei fyrer av kjente låtar frå rockehistoria!

Billett kr 290,- 18 års aldersgrense.

Kål

Laurdag 3. juni, kl. 18:00

Våronnfest med kål, øl og Rock n’Roll!

Billett kr 250,- / 100 u. 18 år

Kjøp billett

Kontakt oss

Mob 913 85 388
oystein@rudigard.no

Rudi Gard
2647 Sør-fron

 

 LAST NED PROGRAMMET
Lavende saker 2017

Et flott sted, koselige folk og trivelig stemning...
Hilsen Mildri

 

Makan til musikalsk opplevelse og stemning har vi sjelden opplevd!!! Dette musikalske møtet mellom barokkens salonger og Gudbrandsdalens laftestuer var unikt! Dette var det tydeligvis konsensus om i salen også! Og maten da gitt! Kokka deres får jo sjøl kokte poteter til å bli en delikatesse! Detta lever vi på lenge.
Hilsen fra Follebu/Kvamsfjellet