«Berre kjærleik og død»

AV INGAR SLETTEN KOLLOEN

Torsdag 25. august Kl 20.30. Ope gard frå kl 18.00

Forestillinga slepp diktaren Tor Jonsson inn i teatret med si historie. Han innleia eit forhold til journalisten Ruth Alvsen i 1950, og tok livet sitt berre eit halvt år seinare, 35 år gamal. Ruth Alvsen leiter etter svar på kvifor det gjekk som det gjorde. Ho leiter i papira etter Jonsson og ho leiter i sine eigne minne. Under det heile dirrar tre spørsmål: Skriv Tor Jonsson frå første stund beretninga om eit varsla sjølvmord? Kvifor tok han sitt eige liv?

Og kunne nokon ha hindra det? Forestillinga hadde urpremiere i 2000 på Trøndelag Teater og har sidan spelt med suksess på dei fleste teatre i resten av landet.

Wenche Strømdahl som «Ruth Alvsen», Hallbjørn Rønning som «fortelleren» og Jarl Strømdal er komponist og musiker. Regi av Nora Evensen.

«Forestillingen er et nydelig stykke teaterkunst» (VG, Astrid Sletbakk)
«Tragisk skjebnefortelling i enkel og medrivende teatralsk innpakning» (Aftenposten, Elisabeth Rygg)

Billett kr 290,- / 100,- under 18 år. 

Kjøp billett

Samarbeid med Fron Mållag og Tor Jonsson-laget.

GRILLA DØLAFE

 

Kontakt oss

Mob 913 85 388
oystein@rudigard.no

Rudi Gard
2647 Sør-fron

 

 LAST NED PROGRAMMET
Lavende saker 2017

"Dette var utvilsomt toppen på turen vår. Og jeg skal love deg at flere av oss vil komme igjen, kanskje alle?. Jeg sprer det ”gode budskap” til alle jeg treffer! Ha en fortsatt fortreffelig høst!"

Bioforsk, Tingvoll

 

Takk for tilskipinga av ein herleg konsert i eit fantastisk gardstun. Dette som døkk er i ferd med å få til er mest ikkje til å tru ! Nok ein gong takk for storarta innsats for bygdelivet!
Helsing frå andre sida av Rondom