Rudi Gard - Rudi Gard

Vi dyrkar gode opplevingar

Rudi Gard

Historiske og høgst levande Rudi Gard ligg idyllisk og inviterande til i solhellinga midt i eventyrlege Gudbrandsdalen. Vertskapet Nina og Øystein Rudi byr i lag med ei mengd gode hjelparar på ypperleg lokalmat, unike konsert- og serveringslokal, og kulturopplevingar frå øvste hylle i ei atmosfære det går gjetord om mellom både artistar og publikum. Sjekk ut programmet – eller ting eit privat gjestebod. Velkomen til gards!

Hurra!

Rudi Gard er valt som ein av tre arenaer – og den einaste utanfor hovedstaden – når Odd Nordstoga tek med seg sitt beste band og to glitrande felespelarar på miniturne og gjenåpning av sitt artistliv etter koronatida!

Dei to andre arenaene er Grefsenkollen og Sentralen i Oslo. Dette er den første av fleire store opplevingar som er under planlegging i Rudilåven framover, vi kjem til å lansere ein rekke konsertar utover sommar og haust!

Billettar kjem i sal hos Ticketmaster tysdag 2. juli kl 10.
Vi har berre plass til 200 eksklusive i salen😊

Selskap

Mange bedrifter og vennegjenger kjem til felles opplevingar på Rudi Gard. Vi kan rigge Rudilåven for kurs, møter eller festleg lag, og kjøkensjef Wenche Kvebu byr på matopplevingar i særprega lokaler. Morosame og inkluderande konkurranser i landskapet omkring garden kan krydre opplevinga, og gode samarbeidsbedrifter byr på overnatting i nabolaget. Aktivitetar og servering for grupper før forestilling i Rudilåven er eit populært tilbod. Grupper kan også reservere garden for eigne arrangement. Ta gjerne kontakt, så lager vi eit forslag!

Takk for at jeg fikk min flotteste kulturopplevelse på Rudi Gilde! Nydelig mat i fantastiske omgivelser! Helt ubeskrivelig....

Hege Ekren

Eit godt måltid

«Eit måltid på Rudi skal væra raust, smakfullt og gjerne nyskapande. Samtidig er det bygd på tradisjon og ferske norske kvalitetsråvarer – gjerne frå dyktige produsentar omkring oss.»

Kjøkensjef – Wenche Klebu

Både bedrifter og private reserverer ofte bord på Rudi før forestilling, konsert eller fest for eit godt måltid. Etter måltidet er det store opplevingar i Rudilåven, og trivleg stemning i låvepøbben og gardstunet utover kvelden.

Overnatting

Gode samarbeidsbedrifter tilbyr hotell eller høgstandard hytter for sjølvhushald. Dei er alle lokalisert innafor rimeleg køyreavstand frå Rudi Gard. Meir info og booking gjer de direkte.

Be om tilbod

Billetter, bordreservasjon, eller planlegging av drømmedag?
Ta kontakt med Øystein, så hjelp han deg viare.

913 85 388
oystein@rudigard.no

Offentlige medspelarar:

100% Lågå i Vågå av OffCenit || Farge og typografi: Trollbinde || Les våre salgsvilkår